Dagen


kallt!?
Har inte gjort så himla mkt idag, va ute och sköt i det kalla vädret cirka 2 och en halv timme totalt, sen har jag varit och fikat hos Mormor och morfar, sen åkte vi och köpte fyrverkeri till imorgon ;) hehe ser ut som att det blir hemma om inte nån kommer med ett bra förslag.. =)

blir att äta mat senare, men sen kommer jag väl troligtvis bara sitta här framför denna "burk" helakvällen :( hehe,

seeeees ! ;) ciaO

hockey!

bild från förra årets final
kollade jvm inatt (sverige-ryssland, 4-1) och säger bara att detta laget kommer att gå långt! riktigt grymma ;) kommer att bli Kanada - Sverige i final sen!

jaja idag har jag inga direkta planer på vad jag ska göra, men vet en sak iaf ska gå ut i den -19 gradiga luften och skjuta lite på mitt hockey mål :D det ska bli kul! sen får jag väl se vad dagen bjuder upp till.

ska ut nu! Hejj <3


Gott nytt år... ...snart

Krullet

Gott folk vad kommer att hända på nyår? :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra ännu men i nu läget känns det som att jag ska vara hemma med familjen! :) 

Snö

afton
Bild från julafton :$


julafton är över och snart nyår, men idag var det mammas dag!(birthday) så har varit lite uppvaktning av henne idag :) var på Marieberg också och handla lite kläder och ett par skor, skönt! Sen åkte vi till en kina resturang och åt mat, fan dom måste lägga i nåt sömn medel i maten för jag blir alltid så himla trött efter jag ätit kinamat, tror inte jag är ensam om att känna så :D
Har också bestämt litegranna om hemfärden till Mörrum, det blir antingen Lördagen den 2 januari eller den 3 Januari 2010 !! ;) då blir det hockey igen, naiis! längtar!
Skolan börjar den 11 Januari tror jag, så det blir några dagar för mig själv också, sköönt men lite jobbigt måste tvätta och diska då ju.. :s :pp

idag var det riktigt kallt hehe på dagen var det väl runt -14 grader i medeltemp. och nu på kvällen sjönk det rejält här i örebro -23 grader ;) medans i Mörrum har jag fått information om att det legat runt 0 gradigt och att det är massa slask och skit där.. riktigt illa med slask! Värsta vädret!

En fråga för mig är om jag ska ha kvar håret som jag har nu (ganska långt) eller om jag ska klippa mig, isåfall hur? svårt svårt :D
får se nu hur länge jag håller uppe med uppdaterandet nu ;) haha!


Jul lov! =)

maaaaaaaat
hehe va ett tag sen :o, har inte haft tid om man säger så, träningar och matcher. ca 10 träningar i veckan + 3 matcher, riktigt naiis ! :D sen denna jävla skola med massa jobbiga prov..,  Men nu är jag hemkommen, så här dags till julen! tillbringar en del av mitt Jullov här i Örebro iaf :) så har lite tid över nu, ska jag vila ut lite och träffa polare, familj och släkt!

Julafton är ju om 2 dagar och jag har faktiskt tagit mig in och köpt lite grejer, även om det var lite sent ute (fredags) hehe, men nu är det gjort, dock jobbigt och va kreativ och komma på nåt roligt att ge bort.. haha!

Idag har jag verkligen tagit det lugnt, sov ganska länge sen vaknade jag och suttit vid datan lite, men kunde inte hålla mig undan från att träna lite iaf, så sen blev det dushen och nu sitter jag här. Ska iväg sen med mamma och "julhandla" kan bli mycket mat.. ;) Sen skulle jag tro att det blir en bra film som får avsluta kvällen :)

Ho Ho Ho! // Tim


RSS 2.0