Hej alla ...

Hej alla ^^
sommaren 08
sitter nu och chillar i lägenheten mina föräldrar sitter ute i solen på ute platsen, vi har varit och badat idag både vid ett ställe som heter Norje och ett som heter Långasjön !:) I Norje var det östersjö vatten och där kan jag lova dej att det var ruggigt kallt ! :o haha träffade min Mentor där, (putte) och sen träffade jag mah man Jake :) <3 sen drog vi vidare åt mat hemma i lägenheten för att sedan åka bil igen 1,2km bort till en insjö(långasjönäs) där drog jag på mig löpardojjorna och sprang lite. Sen hoppade jag i vattnet, enorm skillnad på vattentemperaturen på båda ställena :o
Nu ikväll blir det antagligen film eller nåt vi får väl se.. hehe!

Längtar som fan till Måndag nu! då jag kommer att vara hockeyledare i en vecka framöver! och få vara på is ! riktigt kul !! längta, längta !
LÄNGTAR TILL ISEN!<3

Puss nu // TiiiM<33

Friii som en fågel !

Hej,

jag har kommit på att det är jävligt jobbigt att köra intervaller klockan 9 på morgonen.. :) haha
Ganska fint väder idag! blir ut att göra någon mer träning senare ikväll :) jaoojaoo

jag känner mig helt fri när jag kommer ner till min lägenhet! grym känsla!
Oyss//TiiiM<33

GLAOODER!

HEEEEJJJ, hemma i mörrum igen och det är riktigt riktigt skönt faktiskt!  Sån härlig känsla när jag steg in innanför ytterdörren i jeppahalla 21 C, Grymt!!  Nu kollar vi på johan palm och co på lisebergs allsången, han e faktiskt grym, kul för honom att han har sån publik :D haha! Nu orkar jag inte skriva mer efter den 6 timmars långa bilresan.. :P

Kyss o Smek // TiiiM<33

:p

Jag och micke försöker surfa hos oscar som kör båten med kameran i handen. ;)<3
Tjaaa!! sitter hemma hos micke nu, med oscar, vi har kul :D haha

jaa ikväll ska vi nånstans men vet inte vart, hehe blir lugnt men hoppas på kul ändå :)

Nu chillas de mer! pusss

#18


Hejdu! ;) vaknat precis, trött som fan, och seg i kroppen, gårdagen var så att jag och oscar gymmade först i 2 timmar på eftermiddagen sen drog vi till blåsut, hoppade upp i vattnet och upp fort som fan... KALLT! :o sen ringde Jocke, frågade om jag skulle med och lira innebandy. Jag sa ja! vi drog iväg vid sextiden, det började sju, och vi drog över på tiden till klockan 10 :o shiiet! hehe sen va jag och jocke så jävla hungriga så vi körde en nödlösning på MAX hehe, sen hem kolla paradise hotell, sov!
Jocke ! (detta är Jocke, sann AIK:are, som jag!)

ska nog jogga lätt upp till Mormor o Morfar nu ganska snart, morfar köpte en tränings bänk igår tydligen och vill checka den ;) hehe fett me Naiis !
'

Ses ! puss // TiiiM<33


Säger bara kungligt!

165 duttar jag och oscar!!! <333 nu ska vi käka. det e fint väder idag så gottt !! hejdå!

haloodi!


Nu sitter jag här med min käre vän Oscar, vi har denna dagens eftermiddag uträttat ett nytt dutt rekord och därmed spöade vi mitt och Mickes rekord med 3 bollar :O 85 fick vi! anteckna! sen tog vi på oss löpardojjorna och drog en sväng först hem till mig i ganska bra fart(3km) sen tillbaka till min mormor snabbt(3km)  sen streeeeetching, hehe  dusch + lite kvällsfika/mat. :)


Nu ska vi spela poängpoker med min morfar, får se vem som vinner och som vanligt denna kväll och alla andra kvällar ska vi se på Paradise hotell(danska verisionen) Grymt bra :$

hihi Puss!<3

ahh!

Oscar och jag :) <3
Halooudu ! jag och oscar sov gott inatt och vaknade av att mormors hund slicka oss i ansiktet :D haha, Sen har vi käkat frulle och lunch, för att sedan sätta ett dutt rekord på låga 50.... :(  men de regna jueh.

Nu sitter vi vid varsin data och om det funkar ska vi lira ett bil spel ;) hehe PUss Puss!<3

Hajddiii

Tjaa, natten börjar komma.. jag och oscar sover hos min Mormor o Morfar, vi kollade tillslut på Baksmällan, väldigt rolig, rekomenderas! :D innan gick vi på stan och kollade i affärer, Oscar klippte även av sitt långa hår. :) det blev fiiiiint,

nu sover vi nångång! Godnatt<3

ozzey&TiiiM<33


(Hahah!! när vi tog denna bilden, hållde en målare på bakom oss i fönstret och målade xD)

hallo du.. ;)  Jag och oscar har nu gymmat och efter det åkt hem till mig för att ta en bussjävel in till Örebro :) hehe sen ska vi gå runt och kolla lite på stan för att sedan kanske kolla på bio, nåt bra film förslag? ;) säg isf!

nu ska vi chilla ett tag till, sen bouusss ;)

Pussar från oss :$ // TiiiM o Ozzey

Längtar efter Hockeyn !

LÄNGTAR TILL ISEN!<3
Tjennna, dagen har börjat med att jag va ute en sväng i morse och sköt lite på hockeymålet, sen var det frulle. Nu snart in till Nora träffa Oscar och gymmet kanske ;) fint!  Inte så mycket mer att säga, vädret är mulet men de  e vita moln så det ser ut som snö på hela himlen, men inte alltför kallt tror jag ;) bra bra!

Igår snackade jag med Fish för första gången på jävligt länge, kul att snacka med han<3, (Grym på hockey är han!)

ska gitta nOw! 
herrå balle! <3

Regnigt värre! Puss

Halloja!
Bild från Mauritius 08[
Bilden: från Mauritius 08]
lite träningsvärk från gårdagens gympass men de funkar, då vet man att man tränat  ;) Ja vad ska man säga om denna regniga skit dag? tråkigt är de enda jag får ur mig.. :o hoppas på bättre dagar, ja menar man vill ju kunna gå 10 meter utan att se ut som man simmat under vatten i 100 meter :o nej där överdrev jag lite, 1 meter :$

aja har iaf varit hos min mormor o morfar och kollat på lag vm finalen i speedway, det var en riktigt lååååång final, och spännande, tillslut vann Polen tätt före Australien, och Sverige kom 3:a precis före Ryssland. Sen efter det har jag bara degat tills jag kom hem, då åt jag mat vid sextiden ungefär sen satte jag mig på träningscykeln inne och cyklade 1 mil, (jäklar att svetten rann :$) haha, och nu sitter jag här ska kolla på en film med familjen, funderar lite också på vad man ska göra imorgon? vad de blir för väder? och vilken träning man ska göra? :) det får vi nog se imorgon..
Nu är jag riktigt törstig så ska nog dra ner och dricka 4 liter vatten,

PussHej//TiiiM<33

Inställt! Start imorgon 11:00

skit också speedway finalen vart inställd p.g.a regn.... :(  men sänds imorgon 11:00 ;) naiis! 
Funderar på att lägga mig ganska snart. :O finns inget annat att göra,
 men men hejss;)

Ruuuuuuumpahh !

ahhh ♣

ah Halloudu!

maaaaaaaat
Hemma nu efter en lång dag bland annat på gymmet, stranden och scheirmans butiken ;) haha  riktigt go dag..
Gårdagen var väl kul, drog till en fest, mkt folk och riktigt varmt, men det var väl trevligt. :)
Nu ska jag snart käka lite krubb för att sedan dra till Mormor o morfar och checka speedway, lag vm finalen med morfar, sen blire att sova där med! ;)

Cya!<3

Mickee & TiiiM


Nu ska jag och micke ut o chiinga! ;)

Hej på alla!♥

Hej hej :)

Nu drar jag in till Micke, ska till Blåsut, och eventuellt lira lite volleyboll, annars kanske vi slår vårat dutt rekord med fotboll :O? ;P ses vi där kanske?

vill hälsa till min mormor o morfar som säkert kommer läsa detta :) HEJ♥

Dagens rätt

HEJ :$

Dagens favoritmat: Sweizer Schnitzel med potatis och vitlökssmör + cafe de paris sås ! ;) Yummi!♥

Mår toppen idag, far ska nog skaffa ett gym kort till mig idag(månadskort) ska bli riktigt fint !

puss hej !

Två bilder från morfars 70 års kalas =)


På bilden min älskade morbror Tommy,  mina kusiner Clara och Nelly och min syster Felicia (och sen jag också)

MIN MORFAR

Double säng, you know engelska.

Ja HallojaO

hhaha fan då, blev sugen på att träna så de blev ingen vilodag idag heller.. :D haha men är trött nu.
Imorgon kanske jag äntligen ska skaffa mitt legitimations kort, ska bli skönt isåfall, sen beror väl det lite på vad som händer senare på dagen om det är varmt och sol eller inte.. :) men det får visa sig, kan ju höra av er eller nånting skriv här eller bdb: "TimWidstrom" ska hoppa ner i sängen snart, sömnen e viktig för den som tränar vettni. Sover hos mormor o morfar inatt  så har en fet dubbelsäng att sova i.  RIKTIGT SKÖNT tycker vi om det !


Pussellipuss

¤*¤

Ahhhhhhhhhhhhh SKÖNT!
Är trött idag, bastade med finnar igår hos Oscar ute på sjön på en flotte. :p det var kul men man blev så slut, dem bastade väldigt varmt. Ja och nu sitter jag hos Mormor och Morfar igen och det är fint väder ute, har bestämt att jag ska ha en vilo dag idag :D jaja, nu ska jag nog gå ut en sväng. får se vad det blir ikväll.. :) Puss//TiiiM<33

@Oscar!

Tjaaa ! är hos oscar med Micke nu Jävligt kul ! Hör av er under kvällen om ni vill! puss CiaO<3

Glömde igår kväll, dubbel upp idag!

Hallojao!

Mimmi min älskade hund på bild♥

Haha igår vaknade jag och drog in till farfar och farmor på cykeln, jobbigt cyklade snabbt(ca 1 mil). Där träffade jag mina andra kusiner Hugo och Max, och min farbror Stefan och hans fru Karin. Stefan och jag och farfar drog och fiskade syrran hängde också på, vi fick upp tre stora abborrar en varsin.. men syster fick ingen alls ha ! :P  Sen lite senare hängde jag på farfar och Karin på en löptur.. vi sprang 5 kilometer till ett ställe sen ville jag dra på lite men sprang vilse i skogen :o fyfan! haha så jag vände tillbaka och sprang ännu fortare för att försöka hinna ifatt dom. men icke sprang fel igen men till slut hittade jag vägen och när jag kom hem var jag 5 minuter efter dom trots jag sprungit drygt 5 kilometer extra... (totalt sprang jag drygt 1,5mil) har nog aldrig varit så slut i kroppen.
Sen blev de lite kortspel, poker var på schemat, gick dåligt denna gången. sen *sovdags*

Vaknade upp vid nio tiden, åt frukost sa hejdå till kusinerna, och sedan satte jag mig på cykeln ännu en gång för att cykla fort till Mormor och Morfar(ca 1 mil). och nu sitter jag här trött i låren, och min älskade mormor och morfar har lagat mat (: <3
Blir nog en lugn och tidig kväll, är trött och sliten.

Det är fritt fram att skriva några åsikter, eller om ni vill att jag ska grattulera någon, eller något sådant.♥
Puss // TiiiM<33

ahh fan!

Jag vaknar upp, tidigt en morgon och tittar ut & ser solen skina jag tänker att på denna dag ska man ut på stranden och glida? kanske, kanske inte.

Ska in till Nora idag, farfar och farmor och min farbror och hans barn (mina kusiner) nån sorts träning blir de allt också.

Kyss // TiiiM<33

Hallojao!

!
Go eftermiddag! Två dagars kalas blev det för min morfar som fyllde 70 år :) trevligt, trevligt!  hela släkten var här, kusinerna från stockholm,(Clara,Nelly), Charlotta och Tommy, alla Mormors syskon typ. Men nu är det över och kan säga att nu bliir det inte smörgåstårta på braa länge ! lite trött på det nu! :) Jag och syrran gav honom en skinnjacka, och ett par "coola" brillz, sen gav vi honom tillsammans med tommy (morbror) en resa till nåt ställe han ville besöka :)

jaja, slut på detta kalasandet nu, jag mår bra, känner mig fräsch men är lite trött nu efter att varit ute i en och en halvtimme och tränat, bla sprungit lite lätt.<3 kvällen spenderas antingen framför datan, tvn, eller så blir det nåt helt annat kanske åker iväg nånstans men vet inte..

Puss, Ciaooo ! // TiiiM<33


Hallojaoo!

Jag i vattnet på Mauritius, februari 2008.
"Fyfan vilket skit väder"... det var de första som kom ut ur min mun idag när jag vakna!
(Tror nog att alla vill ha det som på denna bilden!)

Men jag tog på mig skorna och sprang en runda i regnet blött men bra! :) sen så har jag varit i Nora.. och köpt mat så vi har nåt att äta här hemma. och nu väntar att åka upp till Morfar och gratta honom, vi ska tydligen göra det två dagar i rad.. :)  japp japp!  

ehhh, jo justja jag kommer troligtvis åka ner till Mörrum i början av augusti beror lite på.. kanske blir det en tur dit med familjen om två veckor med, vem vet.

ha en mysig och regnig dag puss! //TiiiM<33

En sista sak jag har att säga denna dag!

I           S            H            O            C             K            E            Y           ♥

@Home!

HALLOJA!!

Hemma, för ett tag sen egentligen men skriver nu.. :) så har ni nåt förslag åt mig vad jag ska göra imorgon? :)) haha På söndag är de kalas för min 70 åriga morfar =) och imorgon kommer dessutom mina kusiner från sthlm, fin fint :)!
men nu ska jag bara ta de lugnt och glassa resten av kvällen! resan från västkusten tog drygt 4 timmar.. så e lite trött.. Men Puss Puss //TiiiM<33

Halloja!

sommaren 08
Vi åker hem idag beroende på att det bara ska va skit väder idag och imorrn, så Örebro ikväll ;) hehe!

Mor och Far ska städa medans jag strax ska gå till badhuset och gymma ;) gitte

CIAO<3


Isshow 5 april 2009

»Hajj igen!

haha nu ska jag visa lite bilder från isshowen Mörrums konståkning anordnade den 5 april de ville ha hjälp av några hockeykillar så vi ställde upp: Jake,Simon,Shaggy,Simon,Matte,Uller,Stoffe, och jag (på bilderna), Vi var sminkade, och skulle vara skådespelare/"konståkare" och ja vi var sminkade. det var under två dagar två föreställningar och ca 1000 personer i publiken. Vi kom med i tidningen, länken har ni här! Skratta och njut :p


Avslutningsnummret*


In action på "step up" nummret


Inför "svensktoppen" och "barbados" nummrena, haha!!


Gangster nummret kommer inte ihåg va de kallades.


Inför step up nummret (:


Detta får bli sista bilden, en avslutnings bild på oss hockeykillar.

Bland det roligaste jag varit med om, och det är jag övertygad om att dem andra som var med tycker också! :) <3
Så nu vet ni det också! puss♥

Vi är 3 nu blir det fler!? säg till isf :)

♥Halloja !

Fan då.. första dagen som varit dålig.. haha det började med att jag och farsan drog ut och löpte imorse och vi sprang typ vilse men hittade fram till slut + att det kom spöregn mitt under allt. Sen när vi kom hem så fungerade inte vattnet och i receptionen sa dom att nån jävel haft sönder en stor vatten ledning till hela tanums kommun. så då kunde man inte duscha... JÄVLIGT FRÄSCHT!       naat! :D  Så idag drog vi in till Grebbestad och käkade på en buffé resturang... sådär är betyget för den resturangen! 
Jag som tänkt badat i badhuset och gymma idag, planerna blev grusade, så dagen har bara rullat på och har väl inte gjort nåt speciellt alls, spelade lite rally spel i "spelhallen" haha.
På vägen tillbaka till stugan(vi gick till grebbestad) så såg vi en gråhårig liten tjock gubbe utanför receptionen, gissa vem om inte B-B-Bert Karlsson, stor profil här nere på västkusten har sommarstuga och håller på att typ rusta en strand i grebbestad också. För er som inte vet vem det är, Han var den tjuriga gubben i Talang juryn, annars är han känd som att ha producerat våra svenska topp artister! Stor snubbe! ;)

Micke sa idag också att han skulle med till Örebro sen nån gång nästa vecka! De, de é naiis! <3

Nu spenderas väl resten av dagen att bara "hänga", kolla på film kanske, spela kort?, jag vet inte riktigt egentligen men har ni tips på vad man kan göra en dag när det är mulet dock inte regn just nu, 19 grader varmt och lite blåsigt?

Jag och micke försöker surfa hos oscar som kör båten med kameran i handen. ;)<3
KYSSSS // TiiiM<33


De, de é naiis ! :D

Halloja ! 

Tänkte bara göra ett litet kort inlägg.
Gick och chillade vid hamnen ännu en kväll (inte så mycket annat och göra när man e här själv..), men blev sittandes och kollade på "familjen robinsson" as skön film faktiskt :p sen spöade jag syrran i airhockey!  gitte !<3

så här såg jag ut ikväll:
Hej! pussCiaoo!♥


Raaurww!*

Dagens låt: Dead by april - Trapped

Oscar och jag :) <3

Halloja !

Kommer hem till Örebro trakten på Lördag, får se vad som väntar då men på Söndaggen är det min Morfars 70 års kalas. :) <3
Sen hela nästa vecka hoppas jag på SOOOOL, då ska jag umgås med mina broes!!<3 eventuellt ska jag och oscar in till Örebro någon dag och ha de soft. 

Nu är det Onsdag och det är sol och bad som väntar dock är det lite blåsigt men det går !

Fortsätt följ bloggen och kommentera!  Puss//TiiiM<33

You know what im saying?

◊Kan knappt inse att han är borta, såg på Ceremonin om honom på tv ikväll, hur hans familj tog farväl av honom, hans vänner, och hans fans... Hans kista stod utplacerad mitt framför scenen där dom hedrade honom genom att sjunga hans musik.
Jag ska säga att det kändes i mig när man såg hans familj stå där och hålla tal, om att han skulle vila i frid och att han var den bästa. Jag hade en sån där känsla av "gråt i halsen" det liksom sved i halsen, och efter jag sett ceremonin skulle jag gå ut och chilla vid hamnen då kommer jag på mig själv att jag nynnar och sjunger på hans musik, och känner mig allmänt deppig. Men nu får han vila i frid, låt honom vara ostörd! Rest in Peace!



Jag försökte iaf tänka på annat när jag va ute, jag gick runt och kollade läget. Sen plötsligt när jag gick vid volleyballplanen så kmr feta jävla typ skalbagge bromsar, aldrig sett nåt liknande, typ surrar runt huvudet hela tiden!!
hahaha menmen nu ska jag nog sova snart så man inte sover bort halva dagen imorgon!
Ska somna till kungens musik.♥


Vill ha ett ärligt svar nu av alla, är denna bilden snygg/ful ? Nu har ni chansen att säga vad ni verkligen tycker, så ta den!

Kyss// Tim ωidström ♦

allsång

Ahhhhhhhhhhhhh SKÖNT!

Underbar dag/kväll avslutas nu med Allsång på tv och umgås med familjen.

Michael Jackson - Bad



Så unik och så jävla bra!  R.I.P. Michael Jackson ♥

Snacka   fan   inte   skit   om   kungen   av   pop !!

"Remember the good"

Sugen!

Börjar verkligen älska detta stället nu! :p Allt dåligt bara blåser bort haha, Kanon dag är det idag!<3 Håller på att laga lite mat åt familjen nu, blir enkelt: pasta med pasta sås :D haha, Men det är väl gott eller vad säger ni? haha !

Låg på stranden intill ett berg och glassade sen fick jag upp tankar på hockey och hur mycket jag längtar tills man står på isen igen! Blev sugen på tanken och stack upp till stugan på med träningskläder och sprang och svettades i den dryga 25 graders värmen för att sedan ta ett avsvalkande dopp i det blå :b 


Maten e klar nu så, CIAO!♦


En fråga till er som läser bloggen: Tycker ni det är sexigt att se en svettig kropp? eller är det bara avtändande? :p

SOL, BAD OCH VOLLEYBALL


MÅSTE SÄGA EN SAK SOM SPEGLAR MITT STRAND LIV!
Det är en sak som gäller på stranden, det är Sola, spela volleyball, och sedan hoppa i vattnet för att sedan börja om genom att sola igen och spana in brudar :p  så ser strandlivet ut för mig! ;)         PUSS!♥


Tipsa!?

Halloja!

gårdags kvällen spenderades åt att för det mesta ta det lugnt, men farsan ville gå ner till "spelhallen" och ta en match på ett bil spel.. vilket han borde ångra, han fick stryk 5ggr! :pp Sen drog jag hem och checka en gammal film "Borat" riktigt dålig tycker jag faktiskt den är! skratta inte någongång, hoppas att den nya filmen av skaparen från"borat", Brüno är mycket bättre!!.
jaja sen lade jag mig i sängen tidigt, hade inget annat för mig, men kunde inte somna på grund av ett sjuhelvetes åskväder :o Har aldrig hört nåt sådant åskväder. Sen somna jag iaf, men vaknade flera gånger under natten av åskvädret igen. synd om mig..

vaknade nu då, käka frukost ska göra i ordning mig för en mulen och ganska kall dag. Blir nog att dra in på gymmet i eftermiddag för att sedan ta ett bad i badhuset.


Syrran och jag på bild från österlen..

Jag vill gärna ha tips om vad ni tycker/vill att jag ska skriva om, så var inte rädda för att kommentera!

Kyss // TiiiM<33

Bästa vädret i Sverige!?



Halloja igen! Aktiv uppdatering nu! :o Varit i Grebbestad och köpt denna "höst" jacka + en t-shirt. Jag är nöjd.

Tror nog att vi har haft turen och ha det bästa vädret i Sverige just nu(Tanum/Grebbestad), trodde det skulle regna både idag och igår enligt tidningarna och väder rapporter.. men men det har inte regnat någonting endast några droppar över natten, visseligen är det molnigt men solen sticker fram då och då. NAIS!  eftermiddagen/kvällen är inte bestämt vad jag ska göra ännu men kanske kanske in på ett badhus och gymma lite och simma, annars tar jag de nog bara lugnt och chillar! 

Herrå balle!

Tanum Strand *

Halloja ! Dags för mig att gå med i klubben och starta en blogg.. :o får se om det kommer bli bra eller ej.



6 Juli:
imorse väckte farsan mig halv nio, och frågade om jag skulle med och springa.. min första kommentar var aldrig i livet, sen tänkte jag efter och följde med. Efterssom jag är med familjen på semester i västkusten så sprang vi från Tanum till Grebbestad, efter springturen hoppade vi i havet. Riktigt skönt!  nu e det frulle!

Välkommen till min nya blogg!

Halloja !
Mitt Namn är Tim Widström, född 1992, 11 juni. så är  i dagsläget 17 år. Jag går på hockeygymnasie i Blekinge, Mörrum. Bor även själv i en etta där. Jag trivs kanonbra där. Jag kommer ursprungligen från Örebro, där min familj nu också har hus i utkanten. Jag tror jag är lite blåögd, i grund och botten är jag brunhårig, men gillar att ha blonderat i topparna! De, de é naiis!  175 cm, 80 kg!

Har väl ingen sådär ensam ledare på matsidan utan det är lite blandat, från Tacos, schnitzel, Mormors köttbullar och kycklingsallad mm. Men efterssom jag bor själv blir det väldigt mkt makaroner och köttbullar! bra mat för en som tränar! :p


singel och sökande..

Jajja nu skippar vi detta och sen får ni som vill, följa min blogg, får väl se hur aktiv jag kommer att vara!
Kommer väl skriva lite om hur dagarna rullar för mig, och lite annat smått o gott!

RSS 2.0